Årets teateropplevelse i Nedre Eiker, Pocahontas – Indianerjenta fra ”Den Nye Verden”

NEBUT_blogg_620x413

Nedre Eiker barne- og ungdomsteater, i samarbeid med koret Local Vocals og dansekompaniet Celtic Inspiration setter opp våren 2015 musikaleventyret Pocahontas – Indianerjenta fra ”Den Nye Verden” I tro tradisjon så settes stykket igjen opp i Mjøndalen Samfunnshus i perioden 15. til 22 mars 2015. 

Stykket er basert på myten rundt kjærlighetshistorien mellom indianerjenta Pocahontas og engelskmannen John Smith og utspant seg i Nord-Amerika på 1700-tallet. Kontrastene var store mellom et 1700-talls London med mye fattigdom og lidelse, og verdenen som engelskmennene kom til for å erobre med vakre landskap og mennesker som levde i harmoni med naturen. De fikk selvfølgelig mye motstand etterhvert fra de lokale indianerne som først ikke forsto engelskmennenes hensikter.

Stykket viser noe for alle – liten og stor, ung og gammel – og inneholder teater, sang, dans og egenkomponert musikk fremført av 60 lokale barn og ungdommer. Krokstadelveingen Trond Nilsen står i år for musikken, mens regien og manus er av Robert Piros og Håkon Thorstensen Nilsen. Musikalsk leder og dirigent for koret Local Vocals er Hilde Oftebro og Kjersti Rentsch er kunstnerisk ansvarlig for Celtic Inspiration 
Dance Company. 
 
Nedre Eiker barne- og ungdomsteater ønsker alle velkommen til årets teateropplevelse i Nedre Eiker! Vel møtt!

Forhåndsbestilling av billetter kan gjøres her

Comments are closed.