Robert Regissør og instruktør i Nedre Eiker Barneteater er meg; Robert Piros

Jeg har selv spilt i en rekke revyer, skuespill og showkonsepter for næringslivet, og hatt gleden av å være skuespiller i en TV produksjon.

I de senere årene har jeg jobbet mest som produksjonsansvarlig for i ulike prosjekter (konserter og forestillinger), hvor oppgavene har vært produksjon, regi og instruksjon.

Har også vært på Conference of Creative arts leadersship – advanced training in drama i Willow Creek (Chicago) og jobbet med The Gospel Art Group i tre år .(for de som vanker i de kretser).

Av mer kjente produksjoner jeg har jobbet med er blant annet Tante Jutta fra Calcutta (komedie), Arsenikk og gamle kniplinger (komedie), Dyrene i Hakkebakkeskogen, Folk og røvere i Kardemomme by, Plastroser dør ikke (miljøvern), My Fair lady (musikal) og Sommer i Tyrol (musikal) .

De siste årene har jeg også begynt å skrive og tilrettelegge egne manus for bruk på scene for skuespillere, dansere og sangere. Det at jeg fikk lov til å tilrettelegge hele historien om løveungen Simba i to forestillinger, Løvenes Konge og Løvenes Konge Simbas stolthet, gav mersmak. De siste årene har jeg hatt gleden av å samarbeide med Håkon T. Nielsen og gitt nytt liv til klassikere som Peter Pan (musikal), Legenden Robin Hood (musikal) og Pocahontas, indianerjenta fra den nye verden (musikal).

-Robert Piros